آشنایی با مفاهیم ایمپلنت، لمینت و کامپوزیت


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وب سایت من خوش امدید






نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار مطالب

:: کل مطالب : 69
:: کل نظرات : 1

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 30
:: باردید دیروز : 1
:: بازدید هفته : 30
:: بازدید ماه : 1103
:: بازدید سال : 2502
:: بازدید کلی : 11829

RSS

Powered By
loxblog.Com

womanbeauty

آشنایی با مفاهیم ایمپلنت، لمینت و کامپوزیت
چهار شنبه 26 خرداد 1400 ساعت 17:8 | بازدید : 413 | نوشته ‌شده به دست daru | ( نظرات )

برای افرادی که امروزه در زمینه سالم سازی و زیباسازی دندان های خود تحقیق و جست و جو می کند حتما به مجموعه ای از اصطلاحات کامپوزیت، لمینت، ایمپلنت و روکش دندان مواجه می شود.

امروزه خدمات دندانپزشکی تحت عنوان ایمپلنت لمینت و کامپوزیت خیلی به گوش می رسد. همه این خدمات با هدف اصلا لبخند و بازیابی زیبایی و اعتماد به نفس شخص به کار گرفته می شوند.

کامپوزیت دندان چیست؟

کامپوزیت ها،  مبتنی بر رزین  و به اصطلاح سیمان های دندانی ساخته شده از رزین های مصنوعی هستند. هدف از کامپوزیت دندان، رسیدن به زیبایی لبخند و بازیابی اعتماد به نفس از دست رفته‌ی ناشی از عدم سلامت و زیبایی دندان هاست. کامپوزیت ها یک ماده‌ی خمیری شکل از موارد رزینی هستند که به همان شکل روی دندان قرار داده می شوند و بعد توسط پزشک، به شکل دندان موردنظر فرم داده می شود. برای محکم تر کردن اتصال کامپوزیت روی دندان، از تابش مستقیم نور استفاده می شود.

کامپوزیت دندان روشی برای اصلاح طرح لبخند است

انواع کامپوزیت

کامپوزیت ماکروفیل (درشت دانه)

کامپوزیت ماکروفیل از اولین های انواع کامپوزیت محسوب می شود که بین 10 تا 15میکرومتر هستند. درشتی  دانه ها در ماکروفیل ضمن اینکه مقاومت و استحکام کامپوزیت را بالا می برد، کار ترمیم و پولیش را دشوار می سازد.

کامپوزیت میکروفیل (ریزدانه)

ذرات میکروفیل، از دهه 70 میلادی در عرصه دندانپزشکی مورد استفاده قرار میگیردکه ذرات آن از 100 نانومتر کمتر است و درمیان انواع کامپوزیت محبوب‌تر هستند. به سبب ریز بودن ذرات در این نوع کامپوزیت، عمل ترمیم و پولیش آسان‌تر شده است. اما مقاومت آن‌ها برای دندان‌های عقبی مناسب نیست و غالبا برای کامپوزیت دندان‌های قدامی (جلویی) به کار می روند.

کامپوزیت نانو

نانو کامپوزیت، بهترین روش در میان انواع روش های کامپوزیت است. ذرات آن 200 نانومتری هستند . استحکام و مقاومت این نوع کامپوزیت بسیار مناسب برای دندان های عقبی هستند.

لمینت دندان چیست؟

لمینت ها به گونه ای، کاربردی شبیه به کامپوزیت ها دارند یعنی لمینت هم درنهایت یک لبخند زیبا را به شما هدیه می دهد. لمینت ها به صورت یک لایه نازک شبیه به ناخن روی سطح دندان قرار میگیرد که طول و اندازه و رنگ دندان را تغییر می دهد. لمینت هم چنین برای پر کردن شکاف های بسیار کوچک بین دندان ها نیز می تواند به کار رود.

لمینت ها از جنس سرامیک ( سرامیک بر پایه زیرکونیا، شیشه و ...) یا کامپوزیت تهیه می شوند.

انواع لمینت

لمینت متحرک

لمینت متحرک، همانطور که از نامش  پیداست نوعی از لمینت  از جنس سرامیک یا کامپوزیت است که می تواند در زمان دلخواه استفاده شود.

لمینت متحرک همان اسنپ اسمایل، یک راه حل و ابزار موقت برای بهبود لبخند و پوشاندن عیوب ظاهری دندان است.  

لمینت متحرک یکی از انواع لمبنت است

لمینت کامپوزیتی

لمینت کامپوزیتی نوعی از لمینت  است که نام " کامپوزیت ونیر" نیز بدان اتلاق می شود و برای حل مشکل بهم ریختگی و  بی نظمی دندان ها انتخاب مناسبی است. عمر و ماندگاری و همچنین قیمت کمتری در مقایسه با لمینت سرامیکی دارد.

لمینت سرامیکی

لمینت سرامیکی یک لایه با ضخامت 0.5 میلی متری متشکل از سرامیک است که به آن « پرسلن ونیر » نیز گفته می شود. لمینت سرامیکی عمر و دوام بالایی دارد به شرط اینکه از مواد باکیفیت در فرآیند نصب لمینت استفاده شود.

لمینت سرامیکی ظاهری زیبا و طبیعی دارد و این نوع از لمینت خصوصا برای افرادی مناسب است که ظاهر طبیعی ترمیم بسیار حائز اهمیت است.

لمینت سرامیکی یکی از اواع لمینت است

ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت دندان اما با دو مفهوم ذکر شده یک تفاوت دارد، آن هم این است که ایمپلنت دندان، علاوه بر زیبایی، جنبه ی درمانی هم دارد. روشی درمانی برای پر کردن جای خالی دندانی که ممکن است به دلایلی همچون پوسیدگی دندان و ریشه ی آن، شکستگی و ترک خوردگی شدید یک دندان و یا فقدان براثر یک بیماری رخ داده باشد.

انواع ایمپلنت  بر اساس نحوه اجرا  

 ایمپلنت اندواستیل(Endosteal)

در روش ایمپلنت دندان اندواستیل، پیچ های کوچک تیتانیومی ، دراستخوان فک فرو می روند از این رو به این روش ایمپلنت فرو رونده نیز می گویند. به دلیل فرو رفتن پایه در استخوان فک، می توان گفت پیوند محکمی صورت گرفته و امکان لق شدن ایمپلنت بسیار کم است.

این روش از ایمپلنت، قیمت بیشتری هم در مقایسه با سایر روش ها دارد وبرای عمل های دو مرحله ای به  کار گرفته می شود.

ایمپلنت ساب پریواستیل (Subperiosteal)

ساب پریو استیل روشی از ایمپلنت دندان که در آن، پایه ی ایمپلنت به جای آنکه در استخوان فک فرو رود، روی استخوان فک و زیر بافت لثه کار گذاشته می شود و بخشی از پایه هم  بیرون از لثه قرار می گیرد.

روش ساب پریو استیل  غالبا در عمل های یک مرحله ای کاربرد دارد.

یکی از خدمات درمانی و زیبایی دندان، ایمپلنت است.

انواع برند ایمپلنت دندان

ایمپلنت کره ای 

می توان به جرئت گفت که محبوب ترین نوع ایمپلنت در میان متخصصین ایمپلنت در ایران است  و به دلیل قیمت مناسبی که به نسبت کیفیتش داراست، انتخاب بخش عمده ای از بیماران است. از انواع برندهای ایمپلنت کره ای می توان به برند اوستم Osstem) و دنتیوم (Dentium) اشاره کرد.

ایمپلنت سوئیسی 

ایمپلنت سوئیسی از برندهای برتر به لحاظ  کیفیت و البته قیمت محسوب می شود. ار انواع برندهای ایمپلنت سوئیسی؛ برند ایده، بیودنتال، اس ای سی و اشترومن است.

ایمپلنت آلمانی

کشور آلمان از بزرگترین تولید کننده ها در زمینه ی تولید ایمپلنت از میان کشورهای اروپایی است. انواع برند آن دارای قیمت های متفاوت هستند اما برترین برند آن، برند ICX است که در حین داشتن کیفیت بالا، قیمتی مقرون به صرفه دارد.

انواع برندهای آلمانی، برند Dentegris ،  Argon،  Ritterو   ICXهستند.

انواع دیگر روش های ایمپلنت عبارت اند از ایمپلنت فوری، ایمپلنت بدون جراحی، ایمپلنت زیگوماتیک و...

 

برای مطالعه بیشتر کلیک کنید: ایمپلنت دندان: معایب و مزایای آن - مراحل و قیمت ایمپلنت دندان

 

 

 

 

 





:: برچسب‌ها: ایمپلنت دندان , سلامت دندان , دندان ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: